Czipsy...
bardzo prosty i działający sposób, aby pozbyć się posmaku oleju po smażeniu, np. pączków, aby móc wykorzystać olej po raz drugi.
Oczywiście nie muszą to być cieniutko pokrojone nożykiem do obierania warzyw plasterki, ważne, aby to był po prostu zwykły ziemniak, którego należy usmażyć.
bardzo prosty i działający sposób, aby pozbyć się posmaku oleju po smażeniu, np. pączków, aby móc wykorzystać olej po raz drugi.
Oczywiście nie muszą to być cieniutko pokrojone nożykiem do obierania warzyw plasterki, ważne, aby to był po prostu zwykły ziemniak, którego należy usmażyć.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłaną wiadomość.
Odpowiedź prześlę w najszybszym możliwym terminie.
Ta wiadomość generowana jest automatycznie.
Pozdrawiam
Coctelera, coś dla ciała i duszy...
Aleksandra