Warzywka górą oczywiście... Odrobina marchewki, pietruszki w korzeniu, selera, ziemniaka, plaster schabu i jest obiad.
- 2 marchewki
- 1 pietruszka
- kawałek selera
- 1 średni ziemniak
- plaster 1 cm schabu bez kości
- sól
- 1 łyżeczka oleju słonecznikowego
- zioła prowansalskie
- ostropest
Warzywa pokroiłam w słupki, posoliłam, doprawiłam ziołami i wymieszałam z olejem. Umieściłam warzywa w kieszonce z folii aluminiowej a mięso położyłam na wierzchu warzyw. Zamknęłam kieszonkę i zapiekłam w piekarniku.
Temperatura: 180 st. C., czas: 30 min
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłaną wiadomość.
Odpowiedź prześlę w najszybszym możliwym terminie.
Ta wiadomość generowana jest automatycznie.
Pozdrawiam
Coctelera, coś dla ciała i duszy...
Aleksandra