- 150 g makreli wędzonej
- 100 g ryżu ugotowanego do miękkości
- 2 łyżki kukurydzy konserwowej
- 1/2 cebuli
- 1 łyżka majonezu
- 1,5 łyżki jogurtu naturalnego
- ostropest
Z makreli wyciągnęłam wszystkie ości, małe fragmenty ryby umieściłam w miseczce, dodałam do niej ugotowany ryż, cebulę posiekałam w bardzo drobna kostkę, dosypałam kukurydzę konserwową. Wszystko wymieszałam z majonezem, jogurtem i ostropestem. Pozostawiłam na 10 - 15 minut, aby smaki się połączyły.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłaną wiadomość.
Odpowiedź prześlę w najszybszym możliwym terminie.
Ta wiadomość generowana jest automatycznie.
Pozdrawiam
Coctelera, coś dla ciała i duszy...
Aleksandra