Często z przygotowywania posiłku zostają składniki i tym razem została mi kasza pęczak. Zrobiłam przegląd lodówki i powstała sałatka... bo ile można jeść tej sałaty lodowej i selera naciowego.
- 2 łyżki ugotowanego pęczaka
- 1 pomidor
- ¼ serka białego typu włoskiego
- 1 łyżeczka oleju słonecznikowego
- szczypta soli
- ostropest
- zioła do smaku (bazylia, majeranek)
Serek i pomidorek pokroiłam w kostkę, dodałam do kaszy, przyprawiłam, przełożyłam do plastikowego pojemniczka i ruszyłam do pracy :-)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłaną wiadomość.
Odpowiedź prześlę w najszybszym możliwym terminie.
Ta wiadomość generowana jest automatycznie.
Pozdrawiam
Coctelera, coś dla ciała i duszy...
Aleksandra